Benieuwd naar verhalen van anderen? Ben je op zoek naar inspiratie uit de praktijk? Lees hier hoe anderen hun orgasme beleven en verbeteren.
6 Jun

Vroegtijdige zaadlozing in films en series

Dat vroegtijdige zaadlozing in het gewone leven voorkomt moge duidelijk zijn, maar ook in films en series is premature ejaculatie weleens een issue! Series als Californication en films als American Pie laten zien dat vroegtijdige zaadlozing menselijk is, maar ook erg vervelend kan zijn. Gelukkig zijn er oplossingen om voortijdig klaarkomen te verhelpen. Die komen voor de mannen in deze scènes alleen net een beetje te laat…

Vroegtijdige zaadlozing in Californication

In de bekende komedie Californication wordt Charlie sneller opgewonden dan normaal. Of hij echt leidt aan premature ejaculatie is de vraag, maar zijn sekspartner meldt in ieder geval dat hij het niet langer volhoudt dat het nummer R.A.M.O.N.E.S van de Britse band Motörhead. Het nummer had een lengte van 1:25 minuut. Het onderwerp wordt met een luchtige insteek benaderd: ”Don’t they have a medicine for that?”

Excited, coming (too) soon

In de romantische komedie Excited wordt goed duidelijk hoe belastend premature ejaculatie kan zijn voor zowel de man als de vrouw. De hoofdrolspeler Kevin leidt in de film aan vroegtijdige ejaculatie en dit is meteen de reden waarom hij al in geen jaren een date heeft gehad. Totdat hij wordt gekoppeld aan Hayaam, met wie hij de perfecte match vormt. Echter, Kevin’s seksuele probleem begint een steeds grotere rol te spelen. Samen gaan zij op zoek naar een oplossing, maar wanneer deze is gevonden, komt Hayaam erachter dat zij geen kinderen kan krijgen…

Sex And The City

In de populaire vrouwenserie date hoofdrolspeelster Carrie met de schrijver Vaughn en blijkt hoe vroegtijdige zaadlozing een impact kan hebben op de relatie. Vaughn stelt Carrie tijdens een feestje voor aan zijn fascinerende familie en na het feestje duiken ze samen het bed in. Daar komt Carrie erachter dat Vaughn zijn zaadlozing niet kan uitstellen. Niet erg bevredigend, maar omdat Carrie zijn familie zo interessant vindt, wil ze nog niet direct afscheid nemen van Vaughn . Als puntje bij paaltje komt, speelt het probleem voor Carrie zo’n grote rol dat de relatie toch stuk loopt.

vroegtijdige zaadlozing in films en series american pie

Jim’s dubbele premature ejaculatie in American Pie

De beroemde American Pie films draaien om het leven van vier Amerikaanse tieners die niet kunnen wachten om ontmaagd te worden. Jim is één van de vier jongens. Als hij met een meisje naar haar slaapkamer gaat, is hij zo zenuwachtig dat hij al voordat er ook maar iets gebeurt klaarkomt. Natuurlijk vindt het meisje dit niet leuk, maar gelukkig wordt Jim niet meteen afgewimpeld en krijgt hij een tweede kans. Als de zaadlozing deze keer weer net zo snel komt, heeft hij het echter wel volledig voor zichzelf verpest.

She’s Out Of My League

She’s Out Of My League is een klassieke, romantische komedie. Normale jongen ontmoet prachtige vrouw en tot ieders verbazing valt zij ook op hem. Kirk is tot over zijn oren verliefd, maar tegelijkertijd ook erg onzeker. Tijdens de seks is hij erg zenuwachtig en komt te snel klaar. Om de scène nog net even wat ongemakkelijker te maken, komen na de seks de ouders van Molly op bezoek, terwijl Kirk nog met een natte vlek op zijn broek zit…

Premature ejaculatie in de jaren 80

Ook in de jaren 80 was voortijdige zaadlozing een vervelend probleem. Fast Times at Ridgmont High zit vol met herkenbare momenten uit het seksleven van een tiener. Vroegtijdige ejaculatie is hier onderdeel van. In de film hebben Mike en Stacy het erg gezellig in de kleedkamer van het zwembad. Helaas komt Mike te snel klaar. Dit is vervelend voor Mike, maar ook Stacy is teleurgesteld. Het was haar eerste keer en deze moet perfect zijn. Daarom liegt Stacy na het vrijen tegen haar vriendinnen over de bedprestaties van Mike, omdat ze haar eerste keer veel spannender wil laten lijken dan het in dit geval was.

Vroegtijdige zaadlozing op tv

In films en series wordt vaak ietwat lacherig gedaan over vroegtijdige zaadlozing, maar te snel klaarkomen is voor een hoop mannen een serieus probleem. Gelukkig kunnen deze programma’s en films het onderwerp ook juist bespreekbaar maken, zodat het vinden van de juiste behandeling gemakkelijker wordt.